Afdrukken

Welkom bij de Apeldoornse Kliniek voor Parodontologie en Implantologie...

Wij zijn een kleinschalige verwijspraktijk. De parodontologen werkzaam in onze kliniek zijn ervaren, deskundige tandartsen, erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP). Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van ernstige tandvleesproblemen, orale implantologie en esthetische tandheelkunde. Als u een verwijsbrief van uw tandarts heeft, kunt u direct bij ons een afspraak maken .

Als u de klachten, die op deze website beschreven staan herkent maar u wordt hier niet voor behandeld, dan kunt u dit met uw tandarts bespreken. In geval van ernstige parodontale problemen kunt u ook zelf om een verwijzing naar onze kliniek vragen. Ook uw mondhygiënist kan u, zo nodig in overleg met uw tandarts, naar ons doorverwijzen.

Daarnaast bent u, ook zonder verwijzing, altijd welkom voor een 'second opinion'.

Voor een klikgebit hebt u,  als u geen tandarts hebt, ook geen verwijzing nodig.

Coronamaatregelen

Ook nu kunt u veilig bij ons terecht voor een behandeling. We houden ons strikt aan de regels voor infectiepreventie. We hebben vanwege het coronavirus daarnaast een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Om uw bezoek goed te laten verlopen vragen we u:

Is het antwoord op een van onderstaande vragen 'JA', zeg uw afspraak dan af en maak een nieuwe afspraak. Neem bij twijfel alstublieft ook contact op met ons.

Openingstijden

Maandag 08:00 uur  tot 17:00 uur
Dinsdag 08:00 uur  tot 17:00 uur
Woensdag gesloten    
Donderdag 08:00 uur  tot 17:00 uur
Vrijdag 08:00 uur  tot 17:00 uur